Acadin-congres 2022

Het Acadin-congres wordt verschoven naar 2023. Ondanks het mooie inhoudelijke programma met twee topsprekers en een workshopprogramma is het niet gelukt om voldoende deelnemers te werven. De redenen die we hoorden bij afzeggingen zijn zeer legitiem en begrijpelijk. De scholen hebben een zeer vol programma in deze periode en er is te weinig bezetting/vervanging. Daarnaast spelen de toenemende besmettingen ook een rol. 


Datum: woensdag 9 november 2022
Locatie: Domstad - Utrecht
Tijd: 9.30 – 16.00 uur


In 2022 gaan we een dagprogramma organiseren met in ieder geval twee interessante sprekers en een boeiend workshopprogramma.
Klik hier voor de uitnodiging - klik hier voor het workshopprogramma

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden via deze link

PROGRAMMA

09.30 - 10.00 Inloop met koffie en thee
10.00 - 11.30 Suzanne Buis – Storytelling (verhalen, video’s, schrijven, etc.), gericht op meer- en hoogbegaafde leerlingen 
11.45 - 12.45 Workshop ronde 1
12.45 - 13.45 Lunch en mogelijkheid tot vragen
13.45 - 14.45 Workshop ronde 2
15.00 - 16.00 Floor Raeijmaekers – Positieve psychologie/educatie, gericht op meer- en hoogbegaafde leerlingen

WORKSHOPS

We hebbben een mooi programma voor u samengesteld met onderwerpen die aansluiten bij Aacadin en/of het thema hoogbegaafdheid. Klik hier voor het overzicht van de workshops

EIGEN BIJDRAGE

We vragen een eigen bijdrage van € 39,00 euro (inclusief btw) per persoon voor dit congres. U kunt kosteloos annuleren tot 19 oktober 2022 via een mail naar communicatie@acadin.nl. U ontvangt een bevestiging van uw annulering.


CORONAMAATREGELEN

Acadin stelt alles in het werk om dit congres binnen de maatregelen zoals de RIVM stelt plaats te laten vinden. Mochten er door maatregelen wijzigingen plaatsvinden, dan worden deelnemers hierover geïnformeerd.

 

Suzanne Buis - spreker opening

Suzanne Buis is auteur van oa De droomdenker en meer boeken over hoogbegaafdheid en beelddenken, voor kinderen en volwassenen. Suzanne is oprichter van het Droomdenkers Talentcentrum, voor coaching, trainingen en Individueel Onderwijskundig Onderzoek, waarbij ze werkt met onder meer het Wereldspel en de Leren Leren methode.

Ze is geregeld te gast in podcasts en geeft landelijk presentaties over het begeleiden van hoogbegaafde kinderen, bij ouderverenigingen, aan schoolbesturen en in bibliotheken. Als Gedachtenschenker coacht ze collega’s bij het schrijven van manuscripten.

Floor Raeijmaekers - spreker sluiting

Drs. Floor ‘Miss Mindset’ Raeijmaekers is eigenaar van Het TalentenLab en gespecialiseerd in hoogbegaafdheid (ECHA Specialist in Gifted Education), mindset en positieve psychologie. Vanuit haar onderwijsachtergrond is haar affiniteit met het onderwijs en de ontwikkeling van kinderen groot.

Samen met haar dochter Loes van der List schreef ze het boek Hartstikke Hoogbegaafd!. Daarnaast schrijft Floor in verschillende tijdschriften over (hoog)begaafdheid, mindset en positieve psychologie. Floor is medeoprichter van Platform Mindset en werkt binnen Het TalentenLab als trainer, spreker, coach en ontwikkelaar. www.hettalentenlab.nl

 

De plusgroepen van Vrijeschool de Es halen heel veel uit Acadin

Vrijeschool De Es

Acadin voelt als een beloning

Jan Hendriks - directeur BS de Vogelaar

Acadin is een waardevolle leeromgeving met projecten

Het consortium Acadin, onder de vlag Onderwijsontwikkeling Nederland