Oproep: Scholen gezocht om deel te nemen aan een pilot voor de Acadin monitor 

Om Acadin te blijven verbeteren en onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen, wordt op dit moment een monitor ontwikkeld. Deze monitor is een extra hulpmiddel naast de feedback die we spontaan ontvangen uit de praktijk en via onze experts. Met deze monitor kunnen we de opbrengsten van en ervaringen met Acadin inzichtelijk maken en daarmee het aanbod verbeteren. We zijn op zoek naar scholen die hiervoor mee willen doen met een pilot. 

Kosteloos meedoen met de pilot? Dat kan nu!
Om de monitor zo goed mogelijk in te zetten, gaan we een pilot draaien. We zoeken circa vijf scholen die de monitor willen uitproberen, de vragenlijsten willen invullen en ons willen laten weten hoe zij de monitor ervaren. Scholen die mee doen met deze pilot krijgen daarvoor kosteloos een monitor rapportage met informatie over hoe Acadin bevalt binnen de school. 

Nieuw: De Acadin monitor
De digitale monitor bestaat uit een korte vragenlijst op schoolniveau, een korte vragenlijst voor de professionals die met Acadin werken en een korte vragenlijst voor de leerlingen die met Acadin werken. De monitor brengt in beeld door wie Acadin gebruikt wordt, de frequentie en manier van gebruiken en de tevredenheid en het gebruik van zowel leerlingen als professionals.  

Wat levert de monitor op?
De opbrengsten van de monitor kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. De Acadin ontwikkelaars kunnen Acadin en het programma verbeteren, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden kunnen met de resultaten hun (hoog)begaafdheidsbeleid aanscherpen, en scholen krijgen inzicht in de opbrengsten van Acadin binnen de school en daarmee de schoolaanpak op (hoog)begaafdheid versterken. 

Meer informatie of aanmelden?
Wilt u meer informatie en/of uw school aanmelden, neem dan contact op met Monique Schurer: communicatie@acadin.nl. Uit alle aanmeldingen worden 5 scholen geselecteerd. Aanmelden kan tot 15 februari 2021.

Er zit nog meer in Acadin dan we dachten

Maasdijkschool in Heerenveen

De plusgroepen van Vrijeschool de Es halen heel veel uit Acadin

Vrijeschool De Es

Acadin voelt als een beloning

Jan Hendriks - directeur BS de Vogelaar

Het consortium Acadin, onder de vlag Onderwijsontwikkeling Nederland