Informatie

Acadin is dé digitale leeromgeving voor talentvolle, meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs (groep 1-8). Een omgeving die is gevuld met interessante en uitdagende leeractiviteiten (>500) over allerlei onderwerpen. Speciaal geselecteerd om het leren op school voor deze kinderen te verrijken. Acadin helpt leerkrachten leerlingen te prikkelen met uitdagende leerstof waar ze hun tanden in kunnen zetten, maar ook met korte opdrachten voor de laatste 10 minuten van de les. 

Informatie & ontwikkelingen

Acadin biedt een digitale leeromgeving voor het organiseren van verrijkingsonderwijs. Vanuit deze omgeving heeft u de beschikking over een breed en gevarieerd aanbod van geschikt verrijkingsmateriaal voor talentvolle en (hoog)begaafde leerlingen.

Achtergrond Acadin

Informatie over het ontstaan van Acadin in 2010, de achtergrond van Acadin, theorie en uitgangspunten van Acadin.

Prijzen & aanmelden

Acadin heeft verschillende abonnementsvormen. Abonnementen voor scholen, besturen en samenwerkingsverbanden. Alle abonnementen zijn gebaseerd op het aantal leerlingen op een school. Dit betekent dat een school onbeperkt gebuik kan maken van Acadin door alle leerlingen en begeleiders. 

Presentaties & trainingen

Wij verzorgen webinars, presentaties en trainingen rondom Acadin. U kunt bijvoorbeeld een presentatie bijwonen als u interesse heeft in Acadin. Indien u een abonnement heeft op Acadin kunt u een algemene training afnemen voor uw team en/of een traject op maat. Wij hebben een team met experts op het gebied van Acadin en hoogbegaafdheid.

Handleidingen & downloads

Om te starten met Acadin hebben we een handige sheet gemaakt waarin snel duidelijk is hoe te starten met Acadin. Daarnaast zijn er handleidingen voor beheerders, begeleiders en leerlingen beschikbaar.

Wat wil ik leren?

Het Dok te Oegsgeest

De training heeft Acadin bij ons op de kaart gezet

Renske Prins van KBS de Reinboge

Talentontwikkeling voor íeder kind

Marije Smit van VCPO Noord-Groningen

Het consortium Acadin, onder de vlag Onderwijsontwikkeling Nederland